Közvetlen járattal a riói olimpiára

Forrás: turizmus.com

 2016. március 23. 14:49

Az Air Partner és a Tensi közösen üzemelteti a 2016-os nyári olimpiai játékokra a közvetlen Budapest–Rio de Janeiro járatot.

A közelgő augusztusi riói olimpia kapcsán az Air Partner Charter Broker és a Tensi Sport & Holiday iroda közös szervezésben indít exkluzív, közvetlen repülőjáratokat Budapestről Rióba. A Tensi Aviation – mely az Air Partner magyarországi képviselete már több mint 10 éve – és a Tensi Sport & Holiday egyaránt a Tensi csoport tagja, így a szoros együttműködés nem újdonság.
A Tensi Sport & Holiday a Magyar Olimpiai Bizottság és a magyar csapat hivatalos utazási irodája és egyben az olimpiai játékok hivatalos jegyértékesítője Magyarországon.
Az együttműködés alapján az Air Partner közreműködésével jut el a teljes magyar olimpiai csapat Rióba. Bárki, aki ezekre a járatokra szeretne foglalni, szinte biztos lehet abban, hogy olimpikonnak kijáró körülmények között, sőt talán egy-egy olimpikonnal is együtt utazhat. Tekintettel arra, hogy Budapest és Rió között nem üzemel más közvetlen járat, ez a 4 olimpiai gép egyszeri és így megismételhetetlen lehetőséget kínál.