Látogasson el Jordánia legszebb tengerpartjára az Anubis Travel szervezésében!

 2013. szeptember 03. 17:24

Ősi városok, látványos római kori romok, az ígéret földjére nyíló panoráma és a világ talán legkülönlegesebb tengere - Jordániában ezernyi látnivaló fogadja az utazót, a víz felett és alatt egyaránt!
A Vörös-tenger az egyik legjobb merülőhely a világon. Az Aqabai-öböl északi részén akár már egyszerűbb felszereléssel, biztonságos és élvezetes módon pillanthatjuk meg a számos színekben pompázó halakat és korallokat. Igényeinknek megfelelően a teljesen kezdő szinttől a profi búvár szintjéig többféle program közül választhatunk. A pár órás, valamint az egész napos merülések számos lehetőséget kínálnak a szabadidő kellemes eltöltésére.

A folyamatosan fejlődő Aqaba, valamint a méltán híres Tala Bay kedvező fekvésének köszönhetően egyaránt kedvelt úti cél az őszi és téli hónapokban is. Az Anubis Travel kínálatában 3*-os szállodáktól az 5*-os hotelekig minden megtalálható, így minden utazó találhat az igényeinek megfelelő szállást. Ősszel az óriási érdeklődésnek köszönhetően az  1 és 2 hetes programok mellett a 11-12 napos hosszú turnusok is foglalhatók! (X)