Mediterrán reggeli a Dionysos Tavernában

Forrás: turizmus.com

 2019. október 30. 09:45

Közös rendezvényt tartott a Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal és az Aegean Airlines október 29-én a Dionysos Tavernában.

A meghívott vendégek – az Aegean Airlines kiemelt partnerei és a Ciprusra utaztató irodák munkatársai – jellegzetes görög ételek mellett hallhattak ismertetőt Ciprusról, a sziget idegenforgalmi lehetőségeiről és a többek között Ciprusra is üzemelő Aegean Airlines szolgáltatásairól.

Ács-Lévai Viktória, a Ciprusi Turisztikai Minisztérium képviseletében nemcsak a sziget vonzerejéről, hanem az idei szezon pozitív eredményeiről is beszámolt.

Ciprus továbbra is a magyar utasok egyik legkedveltebb úti célja, idén eddig több mint 20 000 magyar utast regisztráltak, ami 20%-os növekedés 2018-hoz képest.

Aphrodité szigetének legszebb, kékzászlós tengerpartjai, szám szerint összesen 67, már sokadik alkalommal kerültek fel a legtisztább partszakaszok listájára.

Prezentáció Ciprusról

Fotó: Aegean Airlines

Kulturális, kulináris élvezetek, és történelmi emlékhelyek egyaránt színesítik a nyaralni vágyók programlehetőségeit. Ciprus továbbra is az egyik legbiztonságosabb nyaralóhely,  családi nyaraláshoz ideális helyszín.

Kovács Kriszta, az Aegean Airlines magyarországi értékesítési vezetője elmondta, hogy a két ország közötti kapcsolat nemcsak történelmi, hanem gazdasági szempontok miatt is erős és fontos.

A jellegzetes görög ételek sem maradhattak el

Fotó: Aegean Airlines

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a járatok sűrűsége, hiszen Larnaka és Athén között naponta 6 járat is üzemel.

A magyar utazóközönség általában szívesebben utazik közvetlen járattal, de sokan választják az athéni átszállással történő utazást, a sok esetben kedvezőbb ár miatt.

Ráadásul – lévén az Aegean hagyományos légitársaság – minőségi szolgáltatást, fedélzeti  ellátást (étel- ital), a törzsutas mérföldek jóváírását és még egy kis extra, jellegzetes görög vendégszeretet is élvezhet az utas a fedélzeten. Az átszállási időt pedig akár egy rövid athéni városnézésre is  érdemes kihasználni.

Ciprus egyre több magyart vonz, ahova az Aegean járata praktikus és kedvező eljutást kínál

Fotó: Aegean Airlines