Megérkezett Magyarországra az IMPERATOURS

Forrás: turizmus.com

 2016. május 20. 14:35

Az online utazási nagykereskedő, mely Olaszország kimagasló vendégszeretetét és kiemelkedő helyi utazási szolgáltatásait forgalmazza.

Az ImperaTours már több évtizede tevékenykedik az olaszországi bel- és külföldi utazásszervezésben, több mint 5000 válogatott, kiváló értékelésű szállodával állnak közvetlen szerződésben a 3–5*-os kategóriában, valamint transzfercsomagokat és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat nyújtanak Olaszországban és szigetein, beleértve Szicíliát, Szardíniát és a Lipari-szigeteket is. Köszönhetően a közvetlen szerződéseknek, jóval kedvezőbb árakon!

Egy fejlődő, innovatívan gondolkodó utazásszervező cég, amely sokat invesztált a kiemelkedő technológiai fejlesztésekbe, így nem csak a hagyományos offline módon, hanem jelszóval védett online B2B és XML alapú értékesítési csatornákkal dolgozik. Közvetlen szállás-, transzfer-, repülőút-foglalás utazási irodáknak az online platformon át vagy saját rendszerbe illesztve térítésmentesen.

A budapesti iroda nyitásával egy időben megkezdődik a magyar utazási irodák felkeresése, szerződéskötések megkötése. Bővebb információért vagy személyes találkozó egyeztetés ügyében keressen minket az alábbi elérhetőségeken: 06 30 306 4313, hungary@imperatours.com (x)