Megkezdte együttműködését a Jet2.com és az Amadeus

Forrás: turizmus.com

 2015. február 24. 11:52

A Jet2.com árait még több magyar utazási iroda számára elérhetővé teszi az Amadeus globális foglalási rendszer szolgáltatójával kötött új együttműködési megállapodásának köszönhetően.

A megállapodás hasznos lehet  az Amadeus-felhasználó utazási irodáknak, hiszen így  ki tudják szolgálni az Egyesült Királyság legnagyobb városaiba (Manchester, Edinburgh, Leeds - Yorkshire és East Midlands - Nottingham) irányuló, növekvő üzleti és szabadidős utazási igényeket.

Steve Heapy, a Jet2.com ügyvezető igazgatója szerint: „Ez a legutóbbi fejlesztés része a folyamatos kereskedelmi stratégiánknak, hogy a Jet2.com repülőjáratait még több európai utazási iroda számára hozzáférhetővé tegyük.”

Kovács Julianna, a Jet2.com magyarországi képviseletét ellátó B2Sky  Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: „A hazai utazási irodák számára ez nagyszerű hír, hiszen a Magyarországról az Egyesült Királyságba közlekedő légitársaságok közül a Jet2.com biztosítja a legtöbb elérhető úti célt  közvetlen járataival,  így útvonalaink már most is nagyon népszerűek.”