Ezek a Ryanairrel utazó magyarok legkedveltebb úti céljai

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 01. 11:44

Idén nyáron a Ryanair hetente több mint 450 járatot indít 56 útvonalon Magyarországra és Magyarországról. A légitársasság most felfedte a legkeresettebb desztinációit a magyarok között: idén a legnépszerűbb úti célok közé tartozik Olaszország, az Egyesült Királyság és Spanyolország.

A családok leginkább Olaszországot (19%), az Egyesült Királyságot (15%) és Görögországot (13%) választják, és közel háromnegyedük a 3-7 napos utazásokat részesíti előnyben. Az egyedülálló magyar felnőtteknél azonban a sorrend az Egyesült Királyság (24%), Olaszország (17%) és Spanyolország (7%).

Az utasok körében a legnépszerűbbek a legfeljebb 3 napos utak, melyek az összes foglalás felét teszik ki, de ez a százalék az egyedüli utazók esetében még magasabb (60%). A magyar utazóknak összességében kevesebb mint az ötöde utazik csak el egy hétnél több időre.

A legnépszerűbb úti cél a Ryanairnél Olaszország

Fotó: 123rf.com

 

 

Az ír fapados, amely 2034-re több mint 300 millióra növelheti utasai számát, közleményében arra is felhívja a figyelmet, hogy az utolsó pillanatos nyári kiruccanás lefoglalásához értékesíti akciót indított, a jegyárai 29,99 eurótól kezdődnek.