Sikeres volt a közösségépítés a Természetjáró Fesztiválon

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 13. 10:40

A négy és félezer regisztrált fesztivállátogatót próbára tette ugyan az időjárás, de nem vette el a kedvüket sem a túrázástól, sem az esti bulitól.

A hétvégi esőkben felázott erdei utakon minden túra rendben elindult és az esti koncerteken is fergeteges bulit csaptak a természetjárók a Dunakanyarban az előző hétvégén (szeptember 6–8.) lezajlott háromnapos fesztiválon.

Negyvenféle túrán vehettek részt az érdeklődők

Fotó: MTSZ/Gulyás Attila

A V4-es turista találkozóval egybekötött II. Természetjáró Fesztivál célja elsősorban a természetjáró-közösség építése volt – tájékoztatta szerkesztőségünket Mártonné Máthé Kinga, a szervező Magyar Természetjáró Szövetség marketingkommunikációs igazgatója.

A mindhárom napot a Csattogó-völgyben töltő kétezer bakancsos, kerékpáros és kenus természetjáró összesen negyvenféle túrán, hat indító-helyszínen élvezhette a hol későnyári, hol koraőszi verőfényes napsütést és áztató esőt – egyszerre.

A szervezők elégedetten zárták a völgy kapuit vasárnap este.

A Magyar Természetjáró Szövetség sikeresnek értékelte a háromnapos rendezvényt

Fotó: MTSZ/Gulyás Attila

A résztvevők és a szakmai partnerek érdeklődő, motivált, 30-35 év körüli jellemzően kisgyermekes családokkal vagy fiatal baráti társasággal érkező túrázókkal találkozhattak és tölthettek együtt felejthetetlen napokat a Börzsöny ismert és ismeretlen erdeiben.

Kapcsolódó cikkek