Tavasztól újra évszakonként jelenik meg az Official Budapest City Map

Forrás: turizmus.com

 2022. február 01. 17:04

A Turizmus Kft. gondozásában megjelenő angol nyelvű Official Budapest City Map tavasztól újra évszakonként jelenik meg, évi 1 millió példányban. A népszerű várostérkép kínálata az idegenforgalmi szezonhoz alkalmazkodva folyamatosan frissül.

A 2004 óta töretlen népszerűségnek örvendő térkép – melynek terjesztésében a reptéren kívül a Budapest Brand is partner – elengedhetetlen útitársa a főváros felfedezésére induló látogatónak.

A kiadvány tartalmaz egy nagy térképet a főváros belterületéről, egy kisebb grafikai térképet a legfőbb látnivalókról, továbbá egy vonalas közlekedési térképet a főbb tömegközlekedési útvonalakról és a metróhálózatról.

A három térképen felül hasznos információk és a turisztikai szolgáltatók hirdetései, ajánlatai kalauzolják a fővárosba látogató turistát vagy üzleti utazót.

A térképeken felül hasznos információk és a turisztikai szolgáltatók hirdetései, ajánlatai kalauzolják a fővárosba látogatót

Fotó: turizmus.com

Az Official Budapest City Map a legnagyobb példányszámban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A és 2B termináljainak érkezési oldalán, a poggyászkiadó futószalagoknál erre a célra felállított állványokon található meg, továbbá eljut a budapesti szállodákba és Tourinform-irodákba, valamint több nemzetközi rendezvényre, közönségvásárra.

A március első hetében megjelenő kiadványban még meg tudja hirdetni turisztikai attrakcióját!

Hirdetési leadási határidő: 2022. február 15.

Hirdetésfelvétel a Turizmus Kft.-nél: nagy.tunde@turizmus.com

Az előző kiadvány téképoldala ITT, az infóoldal ITT tekinthető meg.