Te miért nem vagy kutyabarát szolgáltató?

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 10. 11:24

Újra itt az Év Kutyabarát Helye Pályázat, melyet ötödik alkalommal szervez a Kutyabarát.hu. A kampány az elmúlt években nagy sikerre tett szert a kutyatartók és kutyabarát szolgáltatások körében.

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett pályázat célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel: kutyánk családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni.

Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő.

A pályázaton résztvevők nem csak egy fontos társadalmi ügyet képviselnek, de kiváló marketing és üzleti lehetőségeket is látnak a „nemes versenyben”, hiszen az ország közel egyharmadát, 3 millió embert szólíthatnak meg, mutathatják meg nekik magukat, kutyabarátságukat. Az Év Kutyabarát Helye díjazottjai pedig egy különleges, egyedülálló díjjal büszkélkedhetnek, mely marketingaktivitásukban kiemelt szerepet kaphat – egyben üzleti eredményeiket is növelheti.

A pályázat, mint minden évben állatmenhelyt is támogat

Fotó: pixabay

2018-ban az együttműködő partnerek száma is bővült, és idén is a pályázat mellé állt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a felelős állattartás népszerűsítése érdekében. A pályázat nagykövete – ahogy számos Kutyabarát.hu kampánynak is – Barabás Évi, aki szintén elhivatott a felelős kutyatartás népszerűsítése mellett.

A pályázat életében először új különdíj kerül átadásra, mely a „legkreatívabb kutyabarát kampány” nyertesének.

A pályázat, mint minden évben állatmenhelyt is támogat: a Noé Állatotthon védenceinek kutyatápot juttatnak el, valamint a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik” nevű társadalmi kampányára is fordítanak a befolyt pályázati díjakból.

A nevezés, illetve későbbiekben a szavazás a www.azevkutyabarathelye.hu oldalon történik.

 

A nevezhető kategóriák:

- Étterem (Budapest / vidék)

- Kávézó (Budapest / vidék)

- Romkocsma / Pub / Borbár

- Cukrászda

- Szálloda

- Panzió / Vendégház

- Munkahely

- Bolt

- Kutyabarát üzletközpont

Kapcsolódó cikkek