Téli programfüzet a Fehérvár Traveltől

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 15. 14:29

Megjelent a Fehérvár Travel 2014/2015. évi téli programfüzete, mely a tavalyi téli katalógushoz képest tovább bővült, így már 47 különböző program közül választhatnak az utazni vágyók.

Ezek között 26-féle egzotikus és 21-féle európai buszos utazás található. A Fehérvár Travel fő egzotikus desztinációi ezen a télen a következő országok lesznek: Argentína, Brazília, Peru, Mexikó, USA, India, Thaiföld, Malajzia, Ausztrália és Új-Zéland. A buszos utazások többsége adventkor indul, de szilveszteri és karneváli utazások is szerepelnek a programfüzetben.

A Fehérvár Travel a téli időszakban is „5*-os indulási garanciával" hirdeti programjait. Az utazási irodánál immár több mint 11 éve egyszer sem fordult elő, hogy egy meghirdetett utazást visszamondtak volna azért, mert nem jött össze az induláshoz szükséges minimális létszám. A 4500-at is meghaladja az elmúlt tizenegy évben indított csoportok száma.

A kiadványban olvasható továbbá egy részletes cikk is a cég vadonatúj, exkluzív irodaházának 2014. július 9-én megtartott avatóünnepségéről.