Tengeri hajóút a punkrock nagyágyúival

Forrás: turizmus.com

 2021. december 03. 16:22

A The Stranglers, a Buzzcocks és a Sex Pistols eredeti felállásának két tagja is fellép a The Great Rock 'N' Roll Sea Cruise jövő nyári ötnapos programján.

A szervezők által nemes egyszerűséggel csupán „a világ leglazább hajóútjának" titulált utazás során a The Great Rock 'N' Roll Sea Cruise augusztus 18-án hajózik ki Athén kikötőjéből, majd érinti Mykonost és a törökországi Izmirt, hogy végül 23-án reggel visszaérkezzen a görög fővárosba.

Az erre az egyetlen utazásra koncerthajóvá alakuló Norwegien Jade óceánjárón a hatnapos program során minden este élőzene szórakoztatja a nosztalgiázni vágyó utasokat.

Klasszikusok punkrock ritmusban

Fotó: Facebook / The Great Rock'n'Roll Cruise

Az igazi különlegességet a fellépők jelentik, ugyanis nem valamilyen profi bárzenekarról van szó, hanem olyan brit punkrock nagyágyúkról, mint a The Stranglers, a The Buzzcocks, The Mekons vagy a Sex Pistols eredeti felállásának két tagja, Glen Matlock és Paul Cook. A jegyárak egészen versenyképesek, ugyanakkor nem tartalmazzák az alkoholos italok árát, ami azért valljuk be, a végén tetemes összeget teher rá a beugróra. Viszont a koncert utáni taxiköltséget legalább megspóroljuk a végén...