Transzferszolgáltatás indul Badacsonyból a Folly Arborétumba

Forrás: turizmus.com

 2023. július 17. 18:03

Kombinált jegyet hozott létre a Folly Arborétum és a Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület, amely az arborétumba szóló belépőjegyet és a transzfert is tartalmazza.

Közvetlen transzferrel lehet látogatni a badacsonyörsi Folly Arborétumot július 18-tól az arborétum és a Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület együttműködésének köszönhetően. A kombinált jegy az oda-vissza transzfer és a belépőjegy árát is tartalmazza.

A mikrobuszos transzfer menetrendjét a hajók érkezéséhez, illetve indulásához igazították, így azt a hajóval érkezők is könnyedén igénybe tudják venni. A járat a Tourinform Badacsonytól indul és a Folly Arborétum bejáratáig közlekedik, majd visszafelé szintén a bejárattól indul és a Tourinform irodához érkezik vissza.

Július 18-tól közvetlen transzferszolgáltatással együtt látogatható a Folly Arborétum

Fotó: badacsony.com

A kombinált jegy (oda-vissza transzfer + arborétumbelépő) ára felnőtteknek 5000, nyugdíjasoknak 4.400, gyereknek (6-18 év) 4400 forintba kerül. A transzferjárat menetideje: 15 perc. Jegyeket személyesen a Tourinform irodában, vagy az online jegyértékesítő felületen lehet megvásárolni.