Új-zélandi és mexikói légitársaság a Hahn Airnél

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 05. 16:04

Immár az új-zélandi Air Chathams és a cancuni Aerocuahonte légitársaság gépeire is foglalhatnak repülőjegyeket az utazási irodák a Hahn Air rendszerén keresztül.

Az Air Chathams Új-Zéland legnagyobb magánkézben lévő légitársasága csatlakozott a Hahn Air értékesítési rendszeréhez. Jegyei értékesíthetők az Amadeus és Sabre CRS-en keresztül – tájékoztatta szerkesztőségünket a Hahn Air magyarországi képviselete.

Az 1984-ben alapított légitársaság nyolc belföldi célállomásra repül a Chatham-szigetek Tuuta (CHT) repülőteréről. Fő járatai a fővárost, Aucklandet kötik össze Whakatane és Whanganui városokkal. A legújabb járat Tuuta és Norfook Island között biztosít közvetlen összeköttetést. A légitársaság tulajdonában van egy felújított DC-3-as repülőgép, amellyel elsősorban charterforgalmat és városnéző túrákat bonyolítanak a régi gépek szerelmeseinek.

Korábban megírtuk, hogy Új-Zéland október 1-jétől csak előregisztrációval látogatható.

Az Air Chathams Új-Zéland legnagyobb magánkézben lévő légitársasága

Fotó: airchathams.co.nz

Szintén júliusban kötött interline-szerződést a cancuni székhelyű Aerocuahonte légitársaság a Hahn Airrel. Ennek értelmében a Travelport GDC rendszerében lehet a légitársaságra helyet foglalni 5G járatszám alatt. A korábban Mayair nevet viselő ráhordó légitársaság hubja a mexikói Uruapan (UPN) nemzetközi repülőterén található, ahonnan öt belföldi célállomásra repülnek.

Kapcsolódó cikkek