Újra közlekedik Bécs és Tajpej között a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2022. november 24. 17:49

Mintegy 30 hónap szünet után beindította Bécs–Tajpej közvetlen járatát a tajvani China Airlines (CI).

A CI64-es járat a téli időszakban december végéig heti három alkalommal hétfőn, kedden és szombaton repül Bécsből, a visszaúti járat (CI063) pedig hétfőn, pénteken és vasárnap közlekedik. Január és március között pedig már heti négy járat köti össze a két fővárost az Airbus 350-es legkorszerűbb gépeivel.

A magyar utasok körében is népszerű bécsi indulású járatok Budapestről elérhetők az Austrian  Airlines járataival, a Flixbus közvetlen schwechati járatával vagy vonattal.

A China Airlines első Covid utáni járata megérkezik Bécsbe

Fotó: China Airlines

Európából Bécsen kívül jó csatlakozással elérhető a légitársaság napi frankfurti illetve heti négy amszterdami non-stop  járata.

November 16-ától a China Airlines heti kettőre növeli járatsűrűségét a Tajvan–Palau útvonalon a teljesen új A321neo típusú utasszállító repülőgéppel. Palau a Csendes-óceán nyugati részén található, és gyakran „a szivárvány vége” néven emlegetik. A 340 szigetből álló óceániai ország számos látnivalója –  a Milk Lake, a Big Drop-off, a Clam City vagy a Soft Coral – az ország szürreális, víz alatti szépségét mutatja be, a Milk Lake ráadásul világörökségi is.

A légitársaság kiemelkedően kedvezményes jegyárakkal támogatta az utazási irodák részvételét a november eleji Tajpejben megrendezett nemzetközi idegenforgalmi vásáron.

A weboldalán már elindult egy online utazási vásár is, amely számos különleges akciót kínál különböző útvonalakon mostantól november 28-ig, köztük a Tajvan-Palau meglepetéstarifát.