Újraindulnak a hop-on hop-off buszok Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2020. július 15. 14:18

A City Sightseeing Budapest és a Budapest Sightseeing (azaz a Mr. NILSZ és a Program Centrum Kft.) újraindítják népszerű városnéző szolgáltatásukat július 16-án.

Az emeletes Volvo autóbuszok harmincpercenként érintik a megállókat, az útvonal a leállás előtti fő kör lesz. Esti járat is indul, és továbbra is mind a 24/48, mind a 72 órán keresztül érvényes jegyekhez tartozik egy nappali dunai hajós városnézés. Opciósan lehet vásárolni a jegyhez elektromos várbusztúrára vagy esti hajózásra érvényes kiegészítést. Újraindul az ingyenes idegenvezetővel kísért belvárosi gyalogtúra is.

Július 16-án újraindulnak a hop-on hop-off buszok Budapesten

Fotó: CitySightseeing Budapest

Fontos megjegyezni, hogy a Mr. NILSZ Kft. a Program Centrum Kft. és az Eurama Kft. szoros együttműködést alakított ki, ezáltal a hajós városnézések, amit a hop on-hop off jegyek tartalmaznak, a dokk 8A-ból indulnak.

Az autóbuszok indulása, tehát az 1. számú megálló ezután is a Bazilikánál lesz. A nappali járatok reggel 9 órától 17 óráig közlekednek. A buszokra felszálló vendégek előre csomagolt, egyszer használatos fülhallgatót kapnak (a korábbi gyakorlatnak megfelelően), továbbá a járványhelyzet miatt ingyenes szájmaszkot ajánlanak fel minden vendégüknek.

A felszállásra kijelölt ajtónál kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak utasaik számára.

Igény esetén a járatok sűríthetők lesznek.

(X)