Ünnepi díszbe öltözött a Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2015. december 02. 14:48

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren neves magyar művészek szólaltatják meg a legismertebb karácsonyi dalokat a Play Me zongorán, több üzlet pedig kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal készül azok számára, akik most kezdenek hozzá az ajándékvásárláshoz.

A Budapest Airport idén is igazi ünnepi élménnyé teszi a Terminál 2-n töltött időt.
December 1-jétől az utazókat egy ajándékdobozt mintázó színpad várja, ahol a reptér folyamatos programokkal és nyereményekkel kedveskedik az utazóknak. A helyszíni nyereményjátékban bárki részt vehet. Ehhez elegendő megőrizni a terminál üzleteiben kapott blokkot, amit a játékos kedvű utasnak csak be kell olvastatnia a színpadnál elhelyezett kódleolvasóval. Ezt követően egy óriási virtuális adventi naptáron jelenik meg az aznapi garantált nyeremény. A reptér természetesen a legkisebb utasokról sem feledkezett meg, akiket az adventi időszakban folyamatos mesevetítésekkel vár.

 

A július óta elérhető Play Me zongora szintén a karácsonyi színpadra költözik, amelyen az elmúlt hónapokban utasok százai játszották el kedvenc dallamait, sőt, a reptérre érkező neves zenészek is előszeretettel kedveskedtek utastársaiknak saját szerzeményeikkel. December 4-én, december 11-én és december 18-án, a délutáni órákban viszont a zongorán a legnépszerűbb karácsonyi dalok csendülnek fel, méghozzá a magyar zenei világ elismert képviselőitől. Bár a fellépők sora a Budapest Airport egyik idei nagy meglepetése az utazóknak, azok, akik folyamatosan követik a reptér közösségi média csatornáit, első kézből értesülhetnek az aznapi fellépők kilétéről.

 

Decemberben újabb rekordra is készül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, ugyanis várhatóan a hónap első felében ünnepelheti 10 milliomodik utasát, akit a Facebook-on szeretne megtalálni. A december 3-ig tartó játék nyertese az előkelő cím mellett kétszemélyes utazásra indulhat egy történelmi városba. Az érdeklődők a tizmilliomodikutas.bud.hu weboldalon regisztrálhatnak
a játékra.