Ünnepi Z(s)eppelin-katalógus újdonságokkal

Forrás: turizmus.com

 2017. október 18. 12:26

Megjelent a Z(s)eppelin Utazási Iroda legújabb ünnepi tél-tavasz katalógusa, tele újdonsággal és a már megszokott Z(s)eppelin Programokkal: az iroda repertoárjában helyet kapott számtalan európai, ázsiai, sőt dél-afrikai célállomás is.

Újdonság a hegyvidéki valamint északi célterületek téli és tavaszi időzítése, így az ikonikus svájci hegyek mellett helyet kapott programkínálatukban Izland, Lappföld és az Északi-fok is. Forralt borral a kezünkben sétálunk csodaszép, fahéjtól és mézeskalácsoktól illatozó adventi vásárokon az osztrák Alpok között, husky-falka vezette kutyaszánnal szeljük át a fagyos Északi-fok vidékét, vagy éppen Olaszország nyüzsgő szilveszteri belvárosaiban ünnepeljük az újév beköszöntét. Európa minden szegletét bejárhatjuk valamint betekintést nyerhetünk a távoli India, az elképesztő Arab Emírségek és az ezerszínű Dél-Afrikai Köztársaság mindennapjaiba is.

 

Az iroda több mint 23 éves tapasztalatával nagy biztonsággal utaztatja csoportjait – jelentkezéskor nemcsak ingyenes budapesti parkolást, hanem a közel 30 vidéki várost érintő ingyenes transzferszolgáltatásukat is választhatjuk, foglalásunkat pedig akár 10%-os kedvezménnyel jutalmazhatják.

(X)