Zante felfedezése és Corelli kapitány nyomában az IBUSSZAL

Forrás: turizmus.com

 2016. június 23. 15:59

Június közepén egyhetes study touron vettek részt az IBUSZ saját- és viszonteladó irodahálózatának értékesítői. A 40 fős szakmai csapat a tanulmányút keretén belül Zakynthoszra és Kefalóniára látogatott el.

A résztvevők a két népszerű Ion-szigeten az IBUSZ már meglévő szálláshelyei mellett néhány újdonsággal is megismerkedhettek. Mindeközben első kézből kísérhették végig Zakynthoszon a szezon legelső, közel 300 autóbuszos és repülős utasának érkezét, elszállásolásnak levezénylését. Így betekintést nyerhettek a turnusváltás menetébe, pontos logisztikájába.


A jó hangulatúra sikeredett study tour célja nemcsak az apartmanok és hotelek megtekintése volt, hanem  két desztináció felfedezése is. A csapat a buszos kirándulás keretén belül a helyi emberek életébe, szokásaikba, gasztronómiába is betekintést nyerhetett, míg a hajókázás során a sziget földrajzi adottságaiban gyönyörködhetett. A megszerzett élmények és információk nagy segítséget nyújtanak majd az IBUSZ repülős és autóbuszos útjainak értékesítésében. (x)