A desztinációs marketing legütősebb online megjelenési lehetősége 2016-ban

Forrás: turizmus.com

 2016. április 06. 16:17

Összefog a hazai turisztikai desztinációkért a legnagyobb magyar online szállásadatbázis és a legolvasottabb magyar online turisztikai magazin.

A Szallas.hu és a Travelo Desztinációk hete néven egyedi felületet és bemutatkozási lehetőséget biztosít a turizmusban érdekelt szereplőknek: városmarketing és TDM-szervezeteknek, illetve Tourinform-irodáknak.

 

A Szallas.hu és a Travelo egyedülálló online szolgáltatást nyújt a nyilvánosságot kereső turisztikai desztinációknak, ezáltal az adott települések és régiók újszerű, komplex módon tudják népszerűsíteni eseményeiket és szolgáltatásaikat az online felhasználók részére. A két portál szinergiája nyomán az érdeklődők minden releváns információt elérhetnek a bemutatkozó desztinációról: hová érdemes ellátogatniuk, milyen rendezvényekre számíthatnak, mitől izgalmas és egyedi a kínálatuk, hol érdemes megszállniuk.

A közös projekt célja, hogy még inkább kiaknázza a belföldi turizmusban rejlő további potenciálokat. Egy-egy település turisztikában érdekelt szereplőit egy platformra összehozva a szektor szolgáltatói is profitálnak a több turistával, látogatóval és vendégéjszakával.

A Desztinációk hete időről időre más-más város és régió számára biztosít bemutatkozási lehetőséget. A közös weboldal révén egy-egy desztináció havonta milliós nagyságrendű elérésre tehet szert, amire eddig nemigen volt példa Magyarországon. A két utazási portál az adott időszakban minden lehetséges forgalomterelő eszközzel biztosítja a bemutatkozó desztináció számára a turizmus, utazás és rendezvények iránt érdeklődő felhasználók figyelmének felkeltését.

A Desztinációk hete kampánysorozat első állomása Szeged városa lesz. Április 18-tól két héten át a várossal kapcsolatos turisztikai információkra fókuszál a kampány. A Travelo és a Szallas.hu promóciós felületein kiemelten jelennek meg a szegedi hírek, rendezvények és szállásajánlatok. A Tisza-parti város iránt érdeklődők olyan személyes helyi élményekről olvashatnak a Travelo újságíróinak szubjektív tapasztalatai alapján, melyekből ötleteket meríthetnek szegedi tartózkodásukhoz, tippeket kaphatnak romantikus páros utazáshoz, gyerekbarát programokhoz, hosszú hétvégékhez vagy nyaraláshoz.

További részletek >>