A világ legnagyobb csúszdaparkjába ad ingyenes belépőt a repülőjegy mellé az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 03. 11:40

Az Aquaventure Waterpark híres, rekordokat döntögető csúszdáknak és attrakcióknak ad otthont, valamint több mint 1 kilométer hosszan nyúló privát tengeri partszakasszal és játszóterekkel rendelkezik.

A vízi vidámparkban 105 vízicsúszda található, köztük a Leap of Faith, az Aquaconda és a családok kedvence, a Surf's Up hullámlovas. Az izgalomra vágyók részt vehetnek egy cápaszafarin, vagy érdekes dolgokat tanulhatnak a tenger élővilágáról az újonnan indított Mini Tengeri Biológus program keretén belül.

A vízipark az egész családnak szórakozást biztosít, a legkisebbek felfedezhetik a világ legnagyobb gyerekzónáját 16 látványossággal, köztük a világ első gyerek rally-versenyautójával és a tornádó csúszdával.

Az Aquaventure Waterpark számos rekorder csúszdával büszkélkedik

Fotó: Emirates

Az Emirates a 2022. augusztus 1. és 21. között vásárolt, 2022. augusztus 5. és október 15. között Dubajba vagy Dubajon túli úticélra szóló repülőjegy mellé – amennyiben a dubaji érkezés és a továbbinduló járat között legalább 15 óra szabadidő áll az utasok rendelkezésére – egy egész napos, ingyenes belépőt biztosít az Aquaventure Waterparkba.

A belépőt 2022. október 20-ig lehet felhasználni.