Szép Budapest SZÉP Kártyával – Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel!

Forrás: turizmus.com

 2015. április 30. 12:28

Első kategóriás színházjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira, szállodai szoba reggelivel, színházi retúr hajójárat és víztoronybelépő egy csomagban, jelentős kedvezménnyel – ezt kínálja a Budapesti Nyári Fesztivál Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatása, mely SZÉP Kártyával is megváltható.


Legyen ön is turista a saját városában, hívja meg ismerőseit, nyaraljon a fővárosban: a Budapesti Nyári Fesztivál 12 hétvégére kínál exkluzív kulturális és turisztikai csomagokat jelentős kedvezménnyel. Érdemes már most tervezni, hiszen az élményszolgáltatásokkal egybekötött komplex csomagok – csakúgy, mint a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadok előadásaira szóló jegyek – SZÉP Kártyával is megválthatók.

 


 

Még több élmény SZÉP Kártyával - Interjú Bán Teodóra fesztiváligazgatóval


Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! kezdeményezésről az alábbiakat nyilatkozta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

- Idén kiegészül az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program a SZÉP kártya többirányú igénybevételének lehetőségével. Mi a kezdeményezés jelentősége?

- A Budapesti Nyári Fesztivál rendezvényein már korábban is használhatták a látogatók a SZÉP Kártyájukat. Az idei év nagy újítása az, hogy már nemcsak a színházjegyet, hanem az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program keretében a szálláshelyet is fizethetik vele a vendégek. Tehát egyszerre használhatjuk a SZÉP Kártya két „zsebét”, a vendéglátás és a szabadidő alszámlát. Így még komplexebb élményben lehet részünk egyetlen kártya használatával: egyszerre kapunk kiemelkedően jó minőségű szállást, felejthetetlen színházi élményt, belépőt Magyarország legnagyobb és legrégebbi víztornyába, szállodapartnereink számos extra ajándékszolgáltatásáról, a csomag részeként ingyenesen igénybe vehető színházi hajójáratról és a megfizethetetlen margitszigeti sétáról már nem is beszélve.

 

- Milyen megfontolásból döntöttek a SZÉP Kártya még szélesebb körű elfogadása mellett?

- Hivatásomnak érzem, hogy a belföldi turizmus fejlesztésekor ne csak arra ösztönözzük az embereket, hogy Budapestről induljanak el és fedezzék fel a vidék szépségeit, hanem fordított irányú mozgásra is vegyük rá őket: a vidékiek is kerekedjenek fel, és fedezzék fel a főváros értékeit. Úgy látjuk, hogy e törekvés egyik igen hatékony eszköze az Aludjon Budapesten színházjeggyel!program, valamint ezen keresztül a SZÉP Kártya minél szélesebb körű felhasználhatósága is.

 

- Sikeres volt a tavalyi az Aludjon Budapesten színházjeggyel!program?

- Abszolút sikeres volt, annak ellenére, hogy akkor még csak a színházjegyet lehetett a kártya segítségével megvásárolni. Ezért is éreztük úgy, hogy idén még tovább léphetünk a program fejlesztésében. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. vezetőjeként egyaránt fontosnak tartom az évről évre egyre több szolgáltatást nyújtó programunkat, hiszen a SZÉP kártya két „zsebének” egyidejű felhasználásánál nem másról van szó, mint a turizmus és a kultúra találkozásáról. Hiszek abban, hogy a két terület összehangolása hatékonyan tud majd hozzájárulni a fővárosi turizmus fejlesztéséhez.

Bakai Anna

 


 

A fesztivál a „Több mint színház, Élmény!”szlogenjéhez híven idén is üzemelteti a Színházi hajójáratot – az előadásokra érkező különjáratok és a naponta ötször közlekedő sétahajók a Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe érkeznek. Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! komplex csomagajánlatok négy szállodai partner: a Danubius Grand Hotel Margitsziget, Danubius Health Spa Resort Margitsziget, a Novotel Budapest Danube, a Mercure Budapest Buda és a Star Inn Hotel kínálatából választhatók.

A 2015. június 12. és augusztus 30. közötti időszakra két alszámlával is (szabadidő és vendéglátás) érvényesíthető csomagokban számos extra szolgáltatással kedveskednek a vendégeknek (wellness, éttermi kedvezmény, fitness, szauna, parkoló stb.).

A www.szabadter.hu oldalon elérhető a szállodák eltérő ajánlata, valamint a Budapesti Nyári Fesztivál teljes programja, amelyre a csomagajánlaton kívül május végéig 10%-os Early Bird kedvezmény érvényesíthető.

 

Ne hagyja elveszni SZÉP Kártya fedezetét, használja fel május 31-ig a Szabadtér Jegyirodában (1065 Budapest, Nagymező utca 68., 06-1/301-0147, iroda@szabadter.hu).

Bővebb információ: www.szabadter.hu (X)