Augusztus 20-i ünnepi hétvége a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 14. 11:16

Sztárok és szuperprodukciók: Alexander Rybak és a Virtuózok, Chico & The Gypsies nyári nagykoncertek a Margitszigeti Nagyszínpadon, amelyekért érdemes Budapestre látogatni. Felejthetetlen koncertekkel és sok élménnyel várjuk vendégeinket.

 

A Budapesti Nyári Fesztivál meghívására a Margitszigeten augusztus 20-án Örömünnep címmel közel 3000 néző előtt adhatnak nagykoncertet a Virtuózok tehetségkutató műsorban felfedezett ifjú tehetségek, köztük minden döntős: Gyöngyösi Ivett, Lugosi Dániel Ali, Boros Misi, Sándor Zoltán, Demeniv Mihály, Tóth Bettina, Szauer Bianka, Foki Dániel, Rigó Ronald. Az államalapítás napjára készülő koncert sztárvendége Miklósa Erika operaénekes és Alexander Rybak hegedűművész, a 2009-es moszkvai Eurovíziós Dalfesztivál győztese, aki most először lép fel Magyarországon. Közreműködik Szlama László és a Hegyvidéki Solti György Zenekar, vezényel Bolyky Zoltán.

A fesztivált szervező Szabad Tér Színház a nemzeti ünnepen már 19 órától várja a vendégeket a színház Víztorony-udvarában welcome itallal és welcome zenével. A vendégek részesei lehetnek az ünnepi tűzijátéknak is, melyet a koncert szünetében a színpadon elhelyezett óriáskivetítőn követhetnek. Érdemes a retúr Színházi hajójárattal érkezni a Margitszigetre, mely ezen a napon módosított útvonalon közlekedik (a Nemzetközi 3. számú Hajóállomásról indul és nem áll meg a Batthyány téren). Az Örömünnep-koncertre egységáron válthatók jegyek, valamint Meet & Greet kiemelt árú jegyek is kaphatók, korlátozott számban.

 


A hosszú hétvége másik kiemelt zenés programja augusztus 22-én a Chico & The Gypsies világzenei koncert-show-ja. A Gipsy Kings alapítójának saját együttese először ad nagykoncertet Budapesten. A világ legjobb gitárvirtuózai a flamenco, a cigányzene és az afro-kubai stílusokból ötvözött muzsikával garantáltan forró mediterrán hangulatot teremtenek ezen az estén, melynek előzenekara a Romano Drom.


Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu