Építkezik az Eger Térsége TDM Egyesület

Forrás: turizmus.com

 2017. március 28. 16:30

Március 22-én megtartotta éves közgyűlését az Eger Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment Egyesület.

Az ülésen Szádeczky Kornélia az egyesület elnöke ismertette a város térségének 2016-os turisztikai eredményeit, és beszélt az egyesület 2017-es terveiről is.

A tavalyi év lényegében az átformálódás időszaka volt. Megújult arculattal jelentkeztek, módosították a szlogent is: "Kalandozás és pihenés Matyóföldtől a Bükk-fennsíkig". A www.egertersege.hu pedig már angol nyelven is elérhető. Tavaly több belföldi kiállításon, illetve külföldön Németországban, Lengyelországban és Csehországban is megjelentek.

Közgyűlést tartott az Eger és Térsége TDM

Az idei esztendőt elsősorban a megújulás évének szánják, fórumokat szerveznek, illetve study tourok keretében mutatják be a térség legújabb programjait. A szezonra készül el Eger térségének információs térképe 4 nyelven, ami segíti majd a tájékozódást.

A külpiaci aktivitásokat és a térkép megjelentetését a HKIK a kötelező tagsági költségein túl komoly összeggel támogatja. Az egyesülethez új tag is csatlakozott, így a térképre felkerül Noszvaj is egyedi értékeivel.

Érdemes lesz az egyesület közösségi oldalát figyelni, ahol játékokkal jelentkeznek, és számos nyeremény találhat gazdára.

Kapcsolódó cikkek

Gasztrotavasz Egerben

2017. március 27.