GUIDE@HAND MISKOLC – gömbpanorámás fejlesztés a szezonra

Forrás: turizmus.com

 2016. június 13. 18:50

A GUIDE@HAND Miskolc ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazásban mindig találni valami újat, ami miatt érdemes letölteni, frissíteni, használni. A fejlesztők, az MTA SZTAKI és a miskolci turisztikai szervezet idén gömbpanorámás felvételekkel tették még vonzóbbá az applikáció használatát.

Az előre letölthető és offline is működő alkalmazásban a SÉTÁK fülön már elérhetőek a fejlesztők által készített nagyfelbontású gömbpanoráma felvételek. A képeken 360 fokban lehet körülnézni többek között a Barlangfürdőben, a Herman Ottó Múzeum Papszeri épületében, a miskolci Nagyboldogasszony templom előterében és a Deszkatemplomban.

Megcsodálható a Szentháromság görögkeleti orthodox templom csodaszép, egyedülálló ikonosztáza is, valamint virtuálisan körbejárható a Tourinform iroda és a Miskolc Cafe. A fejlesztés eredményeképpen a 360 fokos körülnézés lehetőségét természetesen felkínálja a hellomiskolc.hu portál is a megfelelő tartalmaknál, így számítógépen vagy okostelefonon keresztül weben is megnézhetőek az említett látnivalók – a GUIDE@HAND Miskolc alkalmazás előnye viszont az, hogy a felhasználó maga döntheti el, milyen tartalmakat tölt le okostelefonjára, amelyeket a letöltés után internetkapcsolat nélkül is használhat.

A GUIDE@HAND Miskolc alkalmazást idén is érdemes letöltenie a Miskolcra érkezőknek, hiszen izgalmas és ingyenes hangos-képes idegenvezetések, offline is használható térkép és túratervező funkció, valamint a város látnivalóiról szóló bemutatók, az éttermek, szállások listája és az aktuális programnaptár is elérhető az alkalmazásból.

Jó hír a Faceboook függőknek, hogy az alkalmazásból az élményeket akár közvetlenül is meg lehet osztani, fotózni/ szelfizni is lehet, de akár közvetlenül a Swarmba / Foursquare-be is be lehet jelentkezni az applikációból, sőt, a Twitterre is azonnal posztolni lehet az élménybeszámolót.

A fejlesztésekről készült rövidfilm a http://files.elearning.sztaki.hu/demo/Miskolc_gombpanorama_bemutato_2016.mp4 linken érhető el.