Hajónyi múlt egy este alatt – Budapest

Forrás: turizmus.com

 2015. október 14. 15:06

Már leírva is különös érzés fog el bennünket. Talán azért, mert két város örök kapcsolatát, egy ország fővárosát, vagy épp az otthonunkat gyúrjuk bele ebbe az egyetlen szóba. Történelem minden, amerre csak nézünk. Nem is akármilyen – élő történelem! Hajózzunk csak vissza egy kicsit…

Épp csak odáig, ahol életünkben először eszméltünk fel, mennyire gyönyörű város Budapest. Nem sok világváros büszkélkedhet ilyen természeti adottságokkal. Két part, gyönyörű rakpartok, a Duna és rajta keresztben a kapcsokat jelentő hidak. A múltat megidézni nem csak szomorú emlékek, vagy elégedetlen kamaszok esetén szokás. A „régi szép idők” egy olyan foszlányát élhetjük át a Pannónia hajón, amiről talán már el is feledkeztünk.

Elegáns belső tereivel, impozáns megjelenésével a Pannónia hajó nemcsak az egyetlen gasztrohajó a városban, de olyan kapocs jelen és múlt között, ami elérhető mindenki számára. A hajó átalakítása során a szakemberek inkább a minőséget, a különlegességet tartották szem előtt, így a hajó egy olyan belső térrel rendelkezik, ami önmagában lenyűgöző. ​ A Stílusos Vidéki Éttermiség konyhái pedig tovább fokozzák a nem mindennapi élményt.


Októberben a Gusteau Kulináris Élményműhely gondoskodik arról, hogy vendégeink a lehető legkülönlegesebb gasztronómiai élményben vehessenek részt. A mádi borétterem különlegessége, hogy küldetésének érzi felkelteni a Tokaj-hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. ​Szakadjon ki egy pillanatra a rohanó városi mindennapokból és látogasson el a Pannónia fedélzetére!

További részletekért látogasson el a www.pannoniahajo.hu honlapra! (x)