Las Vegasba visszatér az élet és a csillogás

Forrás: turizmus.com

 2021. július 29. 17:23

Las Vegas fantasztikus élő showműsorokkal ünnepli, hogy újranyitnak világhírű szórakozóhelyei. A külföldi turistáknak azonban egyelőre várniuk kell arra, hogy az Egyesült Államok kormánya megszüntesse a nemzetközi utazási korlátozásokat.

Nevada ékszerdoboza minden évben kecsegtet újdonságokkal, az ideieket a Las Vegas-i Turisztikai Hivatal gyűjtötte csokorba.

 

Megnyílt a Resorts World Las Vegas

A Resorts World Las Vegas, a Strip legújabb fénypontja hivatalosan június 24-én nyitotta meg kapuit. A komplexum területén több mint 40 különböző étterem, bár és egy 5000 férőhelyes színházterem is helyet kapott, ahol Celine Dion, Katy Perry, Carrie Underwood és Luke Bryan lépnek fel rendszeresen.

A Marigold is megnyílt a Resorts World Las Vegas-ban, ahol a klasszikus amerikai ételek kínálatával várják az amerikai életérzés rajongóit retró környezetben.

Nevada ékszerdoboza minden évben kecsegtet újdonságokkal

Fotó: Las Vegas News Bureau

Bryan Adams koncertezik a Wynn Las Vegasban

A Grammy-díjas énekes-dalszerző, Bryan Adams idén ősszel debütál a Wynn Las Vegas-ban, amikor is az Encore Színházban lép színpadra egyetlen turnéállomásként az egész Egyesült Államokban. A világ egyik legünnepeltebb zenésze november 10–20. között 6 műsorral mutatja be népszerű dalait.

 

Cirque du Soleil

A világot járt cirkuszcsoport is megerősítette a Las Vegas-i műsorainak régóta várt visszatérését, bejelentették a két legikonikusabb műsor: az „O” és a Mystère újbóli színpadra tűzését. Emellett augusztus 26-tól újra fut a The Beatles LOVE, augusztus 19-től pedig a Michael Jackson ONE exkluzív showműsor is.

 

Nyitnak Joël Robuchon legendás éttermei

A francia fine dining nagymesterének szelleme is visszatér Las Vegasba. Az MGM Grand bejelentette, hogy a néhai legendás séf, Joël Robuchon korábbi receptjei alapján júliusban újranyit Las Vegas egyetlen három Michelin-csillagos étterme, a Joël Robuchon, valamint a L'Atelier de Joël Robuchon kreatív konyhaműhely is.

 

100 megawattos napelemrendszer

Az MGM Resorts International, a klímaváltozás elleni küzdelem globális vezetője nemrégiben elindította 100 megawattos napelemrendszerét, amely a vendéglátó- és szállodaipar egyik legnagyobb, közvetlenül megújuló villamosenergia-projektje a világon.

A tömb tiszta napelem energiája ma az MGM Resorts Las Vegas nappali energiaigényének akár 90 százalékát is képes előállítani, 65 millió négyzetméternyi épületet lefedve, ami 13 ingatlant takar, azaz több mint 36 000 szobát a Las Vegas Stripen.