Minden eddiginél több koncert idén nyáron a Városmajorban

Forrás: turizmus.com

 2021. június 14. 10:20

Június elejétől augusztus végéig változatos és színes programkínálattal, különböző műfajokkal és igazi zenei csemegének ígérkező koncertek sorával várja közönségét a Városmajori Szabadtéri Színpad.

Az idei koncertévadot június 4-én egy rég nem látott előadó, Malek Andrea a Soulistic Gospel turnéval nyitotta meg.  Június 19-én Cseh Tamás – Váróterem című különleges műsora kerül bemutatásra, amelynek Cseh Tamás dalai adják az ívét. Az újjáélesztett és újraértelmezett Cseh Tamás-legenda a Bonus Track Band és tíz másik színész kíséretében látható – most először – a Városmajorban!

Cseh Tamás dalai adják az ívét a Cseh Tamás - Váróterem című különleges műsornak

Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad

Különleges hangzás és egyedülálló élmény várja a nézőket június utolsó hétvégéjén: a nyolcvanas évek elején alakult, korszakonként más és más felállásban zenélő Európa Kiadó együtteshez – néhány dal erejéig – a Fonogram-díjas énekesnő, Jónás Vera is csatlakozik.

Az Európa Kiadó június utolsó hétvégéjén lép színpadra a Városmajorban

Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad

A júliusi koncertek sorát pedig a Tövisházi Ambrus dalszerző-producer nevéhez köthető, a megújult felállású Erik Sumo Band kezdi meg. A zenekar egy vadonatúj, még brutálisabban ,,Erixumós” albummal érkezik a budai színpadra. Először a Városmajor színpadán a hazai és az alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja, a Müller Péter Sziámi AndFriends, akikhez a koncert során Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs is csatlakozik. Horgas Eszter és Falusi Mariann visszatérő fellépői a Városmajori Szabadtéri Színpadnak. A karantént követően a két művésznő úgy gondolta, hogy egy igazi szórakoztató „buli koncerttel’ lepik meg a közönséget és egy nagyszabású showműsorral lépnek fel 2021 nyarán.

Müller Péter Sziámi AndFriends először a Városmajor színpadán

Fotó: Városmajori Szabadtéri Színpad

Az idei kínálatból sem maradhatott ki Palya Bea, aki szintén visszatérő előadója színpadunknak. A koncert során a korábbi népszerű dalok – mint a Szabadon, Szaladós – mellett új slágerek – Élet, Igen, Meztelenül főkötőben – is felcsendülnek. Rendhagyó koncert Kökény Attilával a Városmajorban. A művész a Heureka Pop Orchestra kamara szimfonikusok kíséretében lép színpadra, a koncerten régi és új dalok egyaránt felcsendülnek, de a rajongók most sem nem maradnak meglepetések nélkül.

A júliust – több mint egy éves hallgatás után – Bolyki Balázs és a Bolyki Soul&Gospel Kórus A csend után című koncertje zárja 31-én, az est különlegessége lesz Bolyki Balázs 4 fiából álló B4 együttes.

További információkért kattintson IDE!

(X)