Siófok Libadalommal készül a Márton-napra

Forrás: turizmus.com

 2021. november 10. 16:53

Az ősz még mindig a gasztronómiáé Siófokon. November 12-14. között a Márton-napi népszokások és a liba kerül a középpontba a Libadalom hétvégéjén. A gasztroélmények mellett koncertek, kalandos gyermekprogramok és minőségi kézműves termékek várják a látogatókat.

Pénteken Liba Márton varázslatos szakácskönyve elevenedik meg a színpadon, majd Siófok egyik legjobb zenekarával, a Popdealersszel utcabálozhatnak a látogatók a Víztorony szomszédságában - közölte Siófok önkormányzata.

Szombaton Lúdas Matyi történetét tekinthetjük meg egy zenés mesejátékon, majd a 90-es és 2000-es évek slágereivel hangolódhatunk az esti V-Tech koncertre.

siofok_liba

November 12-14. között libás ételekkel, koncertekkel, gyermekprogramokkal és kézműves vásárral várja Siófok a látogatókat

Fotó: Siófok

Vasárnap is gondoltak a kisebbekre, hiszen a gyermekszínház Galibás Galiba című mesejátéka elevenedik meg Várfi Sándor és Jónás Andi előadásában. Ezt követően - nagy sikerű nyári koncertje után - Zoltán Erika tér vissza Siófokra. A rendezvényt a szintén helyi The FreakEnd zenekar koncertje zárja.

Az ingyenes programok mellett kézműves vásár és sok finomság várja a látogatókat egész hétvégén. A Libadalom gasztrosétányán számos környékbeli vendéglátó kínál a gasztronómia szerelmesei számára jobbnál jobb libás ételeket, őszi ízeket.

Kapcsolódó cikkek