Színes programokkal készül a nyárra a Hagymatikum

Forrás: turizmus.com

 2015. május 20. 14:11

Májustól megnyitotta kültéri medencéit és csúszdáit is vendégei előtt a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő. A teljes medencekapacitás üzemeltetésének kezdete mindig fontos alkalom egy fürdőkomplexum életében, mivel ez a nyári szezon indulását jelzi.

Ebből az alkalomból színes szezonnyitó hétvégi programi programokkal készül a Hagymatikum csapata. Május 23-án bábszínházzal és játékos foglalkozásokkal, vízi tornával várják a gyerekeket, és a játékos kedvű felnőtteket. 17 órától Kasza Tibi ad koncertet, és zenés éjszakai fürdő is lesz.

A programokat május 24-én II. Ford T-Modell veteránjármű kiállítással folytatják, este pedig habpartyba csobbanhatnak a vendégek. A fürdő ez alkalommal pénteken, szombaton és Pünkösdre való tekintettel, vasárnap is éjfélkor zár. Ezt követően, május utolsó hétvégéjén különösen igaz lesz a mondás: „Gyermeknek lenni jó!", mivel két napig tart majd a gyereknap a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben. Május 30-án és 31-én minden tizennégy éven aluli gyermek számára egész nap 500 ft lesz a belépőjegy. A kétnapos szezonnyitó programot még számos, különböző rendezvény követi a nyár folyamán, többek között családi-és sportnapok, nyugdíjas találkozók és júliusban fürdőfesztivál is, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára kedvező műsorszámot és a medencéből nézhetik végig a koncerteket.