Új üzleti modellek a marketingben

Forrás: turizmus.com

 2015. október 05. 14:37

Segíthet-e az online közösség az üzleti ötletek megvalósításában? Ha ezt a kérdést nemzetközi szinten tesszük fel, a válasz egyértelműen igen. Számos olyan sikeres ötlet megvalósulásának lehettünk szemtanúi, ahol közösségi finanszírozás (crowdfunding) segített.

De mi a helyzet itthon? Bízhatunk a közösség erejében? Lehet alternatívája az online összefogás a pályázatoknak?

Örök kérdés: hogyan érjünk el milliós bevételt alacsony költségvetésből? Milyen a tudatosan felépített marketing egy startup esetében?

A fenti üzleti modellekről a Menedzserképző Központ hetedik alkalommal megrendezésre kerülő konferenciáján lesz szó 2015. október 14-én (szerda), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben.

További előadástémák: PR-trendek ■ márkázási lehetőségek kis- és nagyvállalatoknál ■ mobilmarketing-trendek ■ social media kicsiknél és nagyoknál ■ integrált kampányok

A felszólalók közül: Berényi Konrád (Onlinemarketing.hu), Horváth Magyary Nóra (K&H Csoport), Ferencz Enikő (Coca-Cola Magyarország), Lévai Richárd (RG Stúdió), Hinora Bálint (Hinora Marketing Group), Hernádi Gábor (HD Agency Kft.), Joanelli Tamás (Be Social)

Részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére 15 900 Ft + áfa. (A szervező a résztvevők részére vendéglátást és térítésmentes parkolást biztosít.)

A konferenciáról részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS