Kész a Telekom VOLT Nagyszínpadának programja

Forrás: turizmus.com

 2020. január 29. 09:45

Igazi nemzetközi és magyar sztárparádé várható idén is a VOLT Fesztiválon. A Telekom Nagyszínpad programfüzete már megtelt.
A My Chemical Romance, a Bring Me The Horizon és a The Offspring is ott van a Telekom VOLT Fesztivál idei fellépőinek listáján. A magyar együttesek közül fellép többek között a Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis és a Tankcsapda.

Júliusban újra VOLT

Fotó: volt.hu

2013-as feloszlásuk után tavaly decemberben újra összeállt a 21. század első évtizedének egyik legsikeresebb bandája, a My Chemical Romance. Idén pedig már turnéra is indulnak, hogy Ausztrália, Új-Zéland, Japán és az Egyesült Királyság koncerthelyei mellett, a soproni VOLT fesztivál Telekom Nagyszínpadán is megörvendeztessék a fanokat.

A VOLT előtt 10 nappal Londonban indul a turné két stadionkoncerttel, amelyekre 20 perc alatt kelt el az összes jegy. Az európai aréna és fesztiválkoncertek sorában itthon a Telekom VOLT fesztiválon lép fel a tavaly új lemezt megjelentető Bring Me The Horizon, de ott lesz július elején az amerikai punk rock-csapat, a The Offspring is. A korábbi bejelentés szerint fellép Lenny Kravitz, a Marshmello, a The Pretty Reckless és a Yungblud is.

A kedvelt magyar előadók közül a Telekom Nagyszínpad vendége lesz a Tankcsapda, akik mindössze 11 koncertet vállalnak idén idehaza, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Kowalsky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company és a 15. születésnapját ünneplő Irie Maffia. Fellép az AWS és a Supernem is.

A Telekom VOLT Fesztivál idén július 1-től 4-ig várja Sopronba a rajongókat.