Takaróprofilok: így védd meg a LED szalagot!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. április 17. 17:15

Tudod, hogy mik azok a takaróprofilok, és mi közük van a LED szalagokhoz? Nos, ha tudod, akkor nagy valószínűséggel alkalmaztad is őket a szalagok felszerelése során.

Ha nem, akkor itt az alkalom arra, hogy meggyőződj a szükségességükről. Lássuk!

 

A LED szalag előnyei optimális körülmények mellett érvényesülnek a legjobban

A LED szalagokat nagyon sokan alkalmazzák dekorációs elemként, de egyre többen az általános világítás kiegészítéseként vagy a fókuszát világításhoz is használják. Nem véletlen a népszerűségük a mai modern otthonokban, hiszen energiatakarékos, esztétikus és költséghatékony világítástechnikai eszköznek számítanak. Felszerelheted őket a konyhában, a nappaliban, a fürdőszobában, a lépcsőfeljáró mellett, a hálószobában.

Te is jelentős mennyiségű energiát megspórolhatsz a használatukkal, ráadásul, ha betartod a felhelyezéshez tartozó előírásokat hosszú éveken keresztül élvezheted a fényüket. A hosszú élettartam azonban csak akkor tud a leginkább érvényesülni, ha az optimális módon kerülnek a helyükre. Ez pedig nem azt jelenti, hogy csak a hátoldalon található ragasztócsík segítségével használod őket. Ideig-óráig talán elviselik a zord körülményeket, de hosszabb távon hullámosodni kezdhetnek.

A LED szalagokat nagyon sokan alkalmazzák dekorációs elemként

Fotó: ledlampahaz.hu

 

Takaróprofilok: biztos a védelem

A LEDLámpaház.hu-nál kapható LED szalagok fénye nemcsak a hangulatról gondoskodhat és jelenthet igazi örömforrást, hanem koncentrált világításként is szolgálhat. Gondolj csak a konyhai munkapultra, amit a konyhaszekrényen megfelelően elhelyezett LED szalaggal világítasz meg. Az erősebb fény bizony a segítségedre lehet a munkálatok során, hiszen jól fogod látni azt, amit éppen szeletelni, darabolni akarsz.

Ezek az erős fénnyel rendelkező hideg fehér LED szalagok kiváló fényt adnak a főzéshez, a mosogatáshoz, egyenletes, homogén fényt biztosítva minden négyzetcentiméteren. A hideg fehér fény sterilebb, hűvösebb, míg a meleg fehér fény meghittebb, barátságosabb hangulatot teremt. Az áramszámla miatt semmiképpen nem kell aggódnod, ez az energiatakarékos világítás megéri az árát.

Az ide felszerelt LED szalag azonban csak addig tud biztonságosan üzemelni, amíg nem érik olyan zsíros, vizes, poros szennyeződések, amelyek megrövidítik az élettartamát. Miként védheted meg őket ezektől a negatív hatásoktól? Természetesen a fentebb már említett takaróprofilok felhasználásával. Ezek az eszközök alapvetően hozzátartoznak a szalagokhoz, annak ellenére is, hogy sokan hajlamosak megfeledkezni a használatukról.

 

A LED takaróprofilok ugyanis:

  • Megvédik a szalagokat a sérülésektől, beázástól, szennyeződésektől.
  • Jól illeszkednek az adott környezethez.
  • Esztétikusabbá és zavartalanabbá teszik a működést.
  • Többféle színben (opál, fekete, prizmás, tejfehér vagy víztiszta) és méretben (1, 2, 3 méteres - széles és keskeny) kaphatóak, emiatt jól igazodnak az elvárásokhoz.
  • Homogénebbé teszik a fényt.

 

Használj te is takaróprofilokat a LED szalagok fekólszereléséhez, védd meg őket a szennyeződésektől, hogy hosszú-hosszú évekig élvezhesd a fényüket!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.