20 társkiállító az IBTM-en, Barcelonában

Forrás: turizmus.com

 2017. november 28. 15:12

Virtuális országjárással, gasztropulttal és prezentációkkal várja a vásár résztvevőit az MTÜ – tudhattuk meg a nemzeti marketingszervezet közleményéből.

A november 28. és 30. között zajló vásáron, a magyar standon, az MTÜ mellett 20 társkiállító jelenik meg. A magyar kínálat iránti érdeklődést jelzi, hogy a vásár kezdete előtt több mint 200 külföldi szakember jelezte, hogy szeretne tárgyalni vagy részt venni a prezentációk egyikén.

A barcelonai IBTM World (korábban EIBTM) idén ünnepli 30. évfordulóját, s 14. alkalommal tartják a katalán fővárosban (miután 2004-ben Genfből átköltöztették). Az előzetes visszajelzések szerint 150 országból több mint 15 ezer hivatásturisztikai szakember vesz részt a hivatásturisztikai váráron.

A Magyar Turisztikai Ügynökség 120 négyzetméteres standon várja az érdeklődőket. A magyar standon a látogatók a technológia segítségével 360 fokos virtuális túra során megtekinthetik Budapest és az ország nevezetes látnivalóit és épületeit. Emellett hazánk gasztronómiai értékeit is bemutatja az MTÜ az országra jellemző ételek, desszertek és borok kínálásával.

A magyar stand az IBTM nyitónapján

Fotó: MTÜ

Az IBTM World – immár hagyományosan - kiemelten fontos vásár, mivel az itt kialakított hosszú távú együttműködések hozzájárulnak ahhoz, hogy a Magyarországra érkező látogatók között növekedjen a magas költésű, minőségi szolgáltatások iránt nyitott utazók aránya - írta az MTÜ.