Budapest is ott volt az IBTM-en

Forrás: turizmus.com

 2016. december 07. 14:49

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. (BFTK) is részt vett az IBTM World MICE szakmai turisztikai kiállításon Barcelonában, november 29. és december 1. között. A 104 négyzetméteres stand új, figyelemfelkeltő designjának köszönhetően kiemelkedett a többi stand közül.

A BFTK elsődleges célja, hogy a nemzetközi MICE szegmens minden érdeklődőjének bemutathassa fővárosunkat és a Központ által nyújtott szolgáltatásokat; a szakmai érdeklődők örömmel fogadták a kiállításra frissen elkészült spanyol nyelvű corporate flyert, mely útbaigazítást ad számukra, hogy a főváros turisztikai szervezete miben állhat a rendelkezésükre.

A három nap alatt több, mint 60 érdeklődő kereste fel a BFTK képviselőjét, ami méltán reprezentálja a nagy érdeklődését Budapest iránt. A szakmai közönség nagy megelégedésre szolgált a széles kiadvány paletta, amelyek a turisztikai vonzerőket voltak hivatottak bemutatni valamint a konferenciákra szabható Budapest Card is kivívta az érdeklődők elismerését.