Elstartolt az Aquaticum Nyár

Forrás: turizmus.com

 2016. június 21. 16:50

Vizes és szárazföldi élmények mellett sztárfellépők és az olimpiai játékokhoz kapcsolódó nyereményjáték teszi színesebbé a nyarat a debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben.

A családos vendégeknek érdemes tudniuk, hogy az élményfürdő napozóteraszán június 18. és augusztus 27. között minden nap szórakoztató programokat kínálnak a gyermekek számára. Az óriási élménysátorban 11 órától 18 óráig animátorok felügyelnek a kicsikre és a nagyobbakra, logikai- és ügyességi játékok, kézműves foglalkozások teszik emlékezetessé az itt eltöltött órákat.

Nem ez az egyetlen, vendégvonzó attrakciója a létesítménynek, ahol egész nyáron változatos programokkal és a hazai könnyűzenei élet csillagaival várják a családokat. A fellépők között lesz az Irigy Hónaljmirigy, Gáspár Laci, a Groovehouse, a Desperadó, a VII. Aquaticum Országos Csúszdabajnokságot augusztus 12-én rendezik meg.

A nyereményjáték június 5-e és augusztus 31-e között tart. Az összesen 90 sporteszköz valamelyikét (többek között kerékpárt, kültéri ping-pong asztalt, pulzusmérős órát, sportruházatot, labdákat, törülközőket) azok között sorsolják ki, akik minimum 3 éjszakát eltöltenek a megújult Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben, vagy ellátogatnak az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, és ott legalább 10.000 forint értékű szolgáltatást vásárolnak. (X)