Hogy élmény legyen a munka! – önfejlesztési útmutató

Forrás: turizmus.com

 2017. május 05. 12:01

„Akikben megvan a készség a flow-élményre, azok a komplexebb tevékenységek közben olyan személyiségekké fejlődhetnek, hogy a korábban kaotikusnak tűnő hétköznapi eseményeket is képesek tartalmassá alakítani” – Csíkszentmihályi Mihály.

Jöjjön el május 11-én a Menedzserképző Központ negyedik flow-workgroupjára, amelynek fő célkitűzése a flow-élmény átfogó bemutatása, és az, hogy a résztvevőket hozzásegítse olyan hasznos, mentális szokások kialakításához, amelyek kedvezően hatnak mind a munkahelyi, mind a magánéleti jóllétükre.

Célunk az is, hogy a résztvevők képesek legyenek segíteni azoknak, akik motivációs nehézségekkel küzdenek a munkahelyükön vagy az otthonukban.

A tematikából:

■ Az áramlatélményhez szükséges feltételek és keretek, segítő és akadályozó tényezők

Produktív munkanapok elérése

Versenyelőny, szakmai fejlődés és előrejutás a flow-élmény által

■ A mindfulness és a flow

Flow-barát munkahely

Hatékonyságnövelés egyéni és vállalati szinten

Személyes produktivitás fokozása

■ Motiváló célkitűzés

■ Hatékony életvezetés

■ Egyéni és csoportos feladatok, akcióterv készítése

Trénerünk a rendezvény után nem hagyja magára a résztvevőket: az érdeklődőknek utókövetést biztosítunk további hasznos információkkal, feladatokkal, és a téma egyéni feldolgozása során felvetődött kérdésekre adott válaszokkal.

Tréner: Csabai Krisztina, tréner, boldogságblogger

A rendezvény időtartama: 13:00–17:00 (Kávészünettel - a részvételi díj tartalmazza a vendéglátást és a díjmentes parkolást.)

Részvételi díj: a Business Traveller, a Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére kedvezménnyel 13.000 Ft + áfa

Az eseményről részletesen a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS


Egyéb kérdések:
Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.
Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu (X)