Ismét nagy kollektív standdal vesz részt a MUISZ az Utazás 2019 Kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2019. január 31. 10:05

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége az idén 14 MUISZ tag utazási irodával valamint a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségével vesz részt az Utazás Kiállításon.

A több mint 100 négyzetméteres standon az AB Agro Utazási Iroda, az Anima Travel,  az Ardelean Tours, a Coral Tours, a Gálbusz, a GoGlobal Travel, a Haris Travel Club, az Istria 94 Tours, a Premio Travel, a Proko Travel, a Tensi Holiday, a TdM Travel, a Tickair Utazási Iroda, a Z(s)eppelin Utazási Iroda, valamint a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége fog kiállítani.

Tukacs Zsuzsa, a MUISZ titkára elmondta, hogy évről évre egyre több MUISZ tag vesz részt a kollektív standon, így 2020-ban már 20 kiállítóra számítanak. A külföldi díszvendég Algéria B2B workshop rendezvényének szervezését is a Szövetség vállalta és arra kéri a MUISZ tagokat, hogy akik érdeklődnek az egyre népszerűbb desztináció iránt, jelentkezzenek a titkárság info@muisz.com email címén a további részletek miatt.
A Szövetség rövidesen egy linket tartalmazó emailt fog kiküldeni tagjainak, akik a linkre kattintva ingyenes, korlátlan számú belépőt tölthetnek le a csütörtöki egész napos szakmai programokra, valamint a pénteki napra.