Kínai cégek partnert keresnek - utolsó helyek!

Forrás: turizmus.com

 2018. május 28. 09:53

A hét második felében zajlik a China Smart Expo kiállítás, vásár és konferencia Budapesten. Tárgyaljon kínai cégek képviselőivel, foglaljon időpontot mielőbb! Még van szabad hely, éljenek a lehetőséggel.

Május 31. és június 2. között immár 9. alkalommal rendezik meg Budapesten a China Smart Expót, ahol 300 kínai kiállítóval tárgyalhatnak a hazai üzletemberek.

A rendezvény kiemelt partnere a kínai Shangdong tartomány, amely kulturális, oktatási és turisztikai ajánlatait is bemutatja Budapesten.

Az immáron 9. China Smart Expo kiállítás, vásár és konferencia-sorozat évről évre kommunikációs teret biztosít a kínai gyártók, beszállítók, valamint közép- és kelet-európai vállalatok között.


A rendezvényen idén minden eddiginél több, mintegy 500 – a Kínai Kereskedelmi Minisztérium által minősített – kínai beszállító vesz részt, megújult környezetben, 10.000m2-es kiállítói területen. A hazai üzletemberek tucatnyi iparág több ezer termékeinek gyártóival személyesen is felvehetik a kapcsolatot, és ehhez Kínába sem kell utazniuk.

Újdonság 2018-ban Shandong tartomány kiemelt megjelenése. Konfuciusz szülőföldje és Kína egyik meghatározó régiója párbeszédre hívja az érdeklődőket a turizmus, a sport, a szerzői és kiadói jogok, továbbá a felsőoktatás területén, közel 80 kiállító részvételével és magas rangú kormányzati képviselőkkel közösen.

A rendezvény mindhárom napján konferenciák is látogathatók a helyszínen. Az első napon a CECZ, a Piac&Profit, valamint a ChinaCham közös szervezésében a „Besétálhatunk a világ legnagyobb piacára?” konferencia látogatható, a második napon élelmiszer- és agráripari és FMCG témájú előadások hallgathatók meg, a harmadik napon pedig a gyermekruházat lesz a fő téma.

A China Smart Expón közép-európai exportcégek is bemutatkoznak az élelmiszeripar és mezőgazdaság területéről.

2017-es adatok:

- 300 kiállító

- 4800 regisztrált érdeklődő

- 2000 helyszíni üzleti megbeszélés

A belépés ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. REGISZTRÁLJON már most látogatóként!

Nyitva tartás: 2018. május 31.-június 2., 10.00-16.00

1152 Budapest, Szentmihályi út 171.

Szervező: CECZ Közép-európai Kft.

info@chinasmartexpo.com +36-30-883-2482