Rekord taglétszám a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesületnél

Forrás: turizmus.com

 2018. július 27. 10:02

2018 a rekordok éve Bükfürdőn – így van ez a TDM-szervezet taglétszámával is.

A turisztikai egyesület 2009-es megalakulása óta közel 300%-os növekedést ért el a taglétszám, jelenleg 191 tagot tömörít a szervezet - közölte lapunkkal Horváth Lívia marketingmanager.

Az alapvető tagi előnyök mellett a szobakiadók számára kiírt pályázat és a termelői piacon való kedvezményes részvételi lehetőség is több belépést generált a büki turisztikai egyesületbe.

Az egyesületi tagság előnyei között szerepel többek között az online, továbbá a helyi, térségi és országos médiumok (nyomtatott sajtó, tv, rádió) felületein való ingyenes és kedvezményes megjelenési lehetőség, de a különböző saját szórólapok információs irodáinkban való elhelyezése vagy az aktuális környékbeli programkínálatról és egyéb hírekről szóló folyamatos hírlevél küldés is ide sorolható.

Emellett a Bükfürdő Card kedvezménykártyát is csak a tagság érvényesítheti vendégei számára és például az idén népszerű, ingyenes cseh nyelvi képzést is csak számukra volt elérhető.

A turisztikai menedzsment szervezet a jövőben is igyekszik minden jelenlegi előnyt biztosítani és újakat bevezetni, hogy az egyesületi tagság ezzel is vonzóbbá váljon.