Retro habparty és Csepregi Éva vár Bükfürdőn a Strandok Éjszakáján!

Forrás: turizmus.com

 2018. július 25. 15:45

A Strandok Éjszakája az ország számos fürdőjében ígér fergeteges bulit. Így van ez Bükfürdőn is, ahol pénteken az éjszakai fürdőzés mellett a fürdő új főbejárata is átadásra kerül majd.


A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum az ország második legnagyobb fürdőjeként 18 hektáron kínál szórakozási lehetőséget a nyaralóknak és a pihenni vágyóknak. A fürdő 34 medencével, 14 hektárnyi parkterülettel és számos családi attrakcióval várja vendégeit az év minden napján.

A bükfürdői Strandok Éjszakája már tavaly is nagy sikert aratott, idén pedig még nagyobb számú érdeklődőre számítanak a szervezők. Az est során retro habparty várja a vendégeket, akik a fürdőjegymellé a bejáratnál világító karkötőt kapnak, továbbá egész este büfé üzemel majd részükre. A rendezvény medencés party, így fürdőruha vagy laza strandi öltözet viselése ajánlott. Az éjszakai fürdőzés során a vendégek a félfedett Négy évszak medencét, valamint a belső Élménymedencét használhatják. A sztárfellépő nem más lesz, mint Csepregi Éva!

Strandok Éjszakája Bükfürdőn

Időpont: 2018. július 27. 20.00-24.00
Helyszín: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, Élményfürdő (II. zóna)
9740 Bük, Termál krt. 2/A. (Megközelítés az új főbejárat felől.)

Az éjszakai fürdőzést megelőzően ünnepélyes keretek között kerül átadásra a fürdő új főbejárata. Az ünnepségre 19.00-ra várják a vendégeket a szervezők.

További információ: www.bukfurdo.hu

(X)

Kapcsolódó cikkek