Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés képzés a Magyar Turizmus Akadémiánál

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. február 03. 13:16

A képzés során új ismereteket és módszereket vagy megerősítést szerezhet a céltudatos vezetői kommunikációhoz és konfliktuskezeléshez.

VEZETŐI KOMMUNIKÁCIÓ ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS KÉPZÉS A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIÁNÁL

Soha nem tapasztalt kihívásokkal és extrém terheléssel kell szembenézniük a jelenlegi munkaerőhiányos piacon a vezetőknek. Ez a folyamatos nyomás emelkedett stressz-szintben és a kiégés jeleiben realizálódhat. Soha nem volt még ennyire fontos a vezető személyisége, viselkedése, gondolkodásmódja, hiszen nemcsak vezetni, képezni, szakmai munkát végezni, de motiválni és ezáltal megtartani is kell a kollégákat.

Ehhez nyújt most segítséget a Magyar Turizmus Akadémia!

A vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés képzés során vezetőként

  • új ismereteket és módszereket vagy megerősítést szerezhet a céltudatos vezetői kommunikációhoz és konfliktuskezeléshez.

CÉGES MEGRENDELŐK FIGYELMÉBE!
A Magyar Turizmus Akadémia képzései 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők. Az érdeklődéseket Marosi Emese várja a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail-címen.


2023. március 22. és 29. / 9:00–13:00 óra és április 5. / 10:0012 óra
Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés
Bármilyen turisztikai szakterületen olyan vezetőknek szól ez a képzés, akik megerősítést vagy új ismereteket, módszereket szeretnének kapni ahhoz, hogy napi munkájukat eredményesebbé, vezetői kommunikációjukat egyértelműbbé, konfliktusaikat menedzselhetővé tudják tenni.

A 3 alkalmas online képzés kedvezményes részvételi díja: 60 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2023. március 16.

(X)


Borítókép: 123rf.com