A Danubius Hotels támogatta a Csodalámpa estjét

Forrás: turizmus.com

 2019. május 15. 17:04

A Csodalámpa által május 14-én szervezett brit-magyar irodalmi est nem csupán a jótékonyság, de a kulturális kapcsolódási pontok miatt is fontos a vállalat számára.

A brit nagykövet rezidenciáján tartott rendezvényt a Danubius Hotels Group cukrászati és konyhai termékeivel támogatta. Az esemény különlegessége  Iain Lindsay nagykövet versmondása volt, az ezt követő beszélgetésen pedig az irodalmi művek, utazások, kulturális kapcsolódási pontok jelentették a gondolati vezérfonalat. A Danubius csoportot Árvai Zoltán, a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatója képviselte, aki a közelmúltban az „Év Budapesti Szállodása” díjat vehette át. Árvai Zoltán és Iain Lindsay az est folyamán alkalmat teremtettek az angol-magyar turizmussal kapcsolatos gondolatok megtárgyalására is.

A Danubius Hotels Groupnak angol családi vállalatként kiemelten fontosak a két kultúrát összekapcsoló kezdeményezések

Fotó: Danubius Hotels Group

A brit-magyar irodalmi est jó alkalmat szolgáltatott, hogy a két nemzet értékeinek kapcsolata a középpontba kerüljön. A Danubius Hotels Group egy angol családi tulajdonú cég, ezért a magyar és angol kultúra találkozása, egymás kulturális örökségének megismerése tulajdonosi és cégvezetői viszonylatban is fontos számára.