A Parlament szomszédságában nyílik az újabb Séf Asztala

Forrás: turizmus.com

 2020. február 03. 14:54

Február 8-ától a budapesti Kossuth téren várja a vendégeket a Wolf András séf nevével fémjelzett étterem és pékség. Az ide betérők megismerhetik a nagy gondossággal válogatott alapanyagokból és alapos receptúra alapján készülő régiós comfortfood fogásait.

Hogy mit jelent a régiós comfortfood? Pusztán azokat az ételeket, amelyek mi, magyarok szívesen eszünk. Kolbászféléket, rántott húst, aranygaluskát, nudlit és még egy csomó más, számunkra hétköznapi ételt. A hétköznapiság azonban nem köszön vissza a minőségben: válogatott alapanyagokból és jól átgondolt, kipróbált, alapos receptúrával készülnek a Séf Asztala fogásai, ráadásul frissen és gyorsan – ígéri az új vendéglátóegység sajtóközleményében.

Időjárás függvényében a teraszról is lehet majd élvezni az egyedi panorámát étkezés közben: a Dunára és a Parlamentre, valamint a környező épületekre, alkotásokra nyílik kilátás.

A Séf Asztala olyan ételeket kínál kiváló minőségben, amelyeket mi, magyarok szívesen eszünk

Fotó: Séf Asztala

A korábbi jelmondat, amely szerint „ha számít, mit eszel", most sem változott. Olyannyira nem, hogy Wolf András és csapata a legalapvetőbb élelmiszert, a kenyeret, ezzel együtt a pékárukat is minőségivé fejlesztette. Két év kitartó kísérletezés után megszülettek azok a valódi kovászos termékek, amelyekre már András is azt mondja, hogy jó. Éppen ezért a Séf Asztala – az ételek és italok mellett – különböző kenyereket, pékárukat is kínál.

Ha egy turista nemcsak a romkocsmákra vagy Európa egyik legszebb belvárosára kíváncsi, hanem a gasztronómián keresztül ránk is, mindezt kiváló minőségben, a Kossuth tér 6–8. alatt könnyedén kipróbálhatja.