A Pullman és a Mercure a 2014-es szocsi téli olimpiára készül

 2013. november 26. 10:55

Az Accor bővíti jelenlegi oroszországi hálózatát, három új létesítményt hoz létre a Kaukázusban az eddigi tizennégy szállodája mellé.

A szállodák közül kettő az olimpiai falu központjában található, amelyet 2014 januárjában nyitnak majd meg a szurkolók és a szponzorok számára.

A Mercure Rosa Khutor, a Rosa Khutor alpesi síövezetben található, ahol a sí- és freestyle számokat rendezik majd meg a téli olimpián. A környéken található másik két helyszín, a Rosa Khutor Extreme Park és a Rosa Khutor Alpine Center is. Az autentikus szláv hangulat mellett a kortárs stílus jellemzi az épületet, kínálatában üvegkupolás medence, török fürdő, fitness központ, 3 teljesen felszerelt tárgyalóterem is megtalálható.

 

A Pullman Sochi Center felsőkategóriás, vízparti szálloda, rögtön a városközpont mellett. Szobáit kimondottan a rendszeres, új kommunikációs technológiák iránt érdeklődő, üzleti- vagy magán célból utazók számára alakították ki. A hotel csak 20 km-re van a Sochi-Adler International Airporttól. A 150 szobás szállodában minden Pullman-szolgáltatás megtalálható a jellegzetes Pullman-ágyaktól a Pullman Fit & Spa Lounge szolgáltatásig. A Pullman Sochi Center 2800 négyzetméternyi rendezvény- és tárgyalóteremmel várja az üzleti utazókat. A munka végeztével a Pullman Fit & Spa Lounge várja a vendégeket, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre.

A Mercure Sochi Center rögtön a városközpont mellett található, közel a szocsi strandhoz és a sétányhoz. A 200 szobával rendelkező hotel azok részéről a legjobb választás, akik a sportesemények mellett a városközpont zsongását is szeretnék élvezni. Szolgáltatások hasonlóak a Pullman Sochi Centeréhez.