A Service4You új hotellel és felújított egységekkel nyitott

Szerző: Kaszás Fanni

Forrás: turizmus.com

 2021. május 08. 16:14

A Service4You által kezelt szállodák a járványügyi korlátozások enyhítésével az eddig is nyitva tartó hoteljei mellett fokozatosan, a tervek szerint pünkösdig megnyitnak - köztük a vállalat új partnere, a hévízi Bonvital Wellness&Gastro Hotel is.

A vállalat tulajdonosa, Boldizsár Zoltán a Turizmus.com kérdésére elmondta, hogy a nyitás kizárólag a vidéki szállodáikat érintette - azonban ezek közül több hotel eddig is nyitva tartott, például a siófoki Hotel Yacht Wellness & Business, a tiszafüredi Hotel Balneum és a ceglédi Aquarell is fogadott üzleti, gazdasági és oktatási célból utazó vendégeket a vonatkozó kormányrendeletben meghatározott szabályok alapján.

A többi, a Service4You által menedzselt szálloda már a 4 millió beoltott elérése előtt készen állt a nyitásra, csakúgy mint az új egységként csatlakozó hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel. Vannak olyan szállodáik, amelyeknek nyitását akár felújítás, akár a szezonalitás miatt más időpontra halasztották: “A zalakarosi Forrás Hotel nyitását június elejére tervezzük. A szezonális balatoni házainkat májusban nyitjuk, Zamárdiban a My Lake Hotelben már május elejétől, míg Siófokon a Hotel Mólóban Pünkösdtől várjuk a vendégeket.”

A kényszerű zárás, illetve a korlátozott nyitva tartást a Service4You hotelei közül néhányban felújítási munkálatokra fordították. Boldizsár Zoltán hangsúlyozta, hogy a hosszú hónapok után minden hotelben izgatottan várják a nyitást, a szabadidős vendégek érkezését és a “kollégák mindenütt hetek óta teljes erőbedobással azon dolgoztak, hogy a lehető legjobb arcunkat mutassuk és a legnagyobb biztonságban tudhassuk vendégeinket.”

bonvital

A hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel nemrégiben csatlakozott a Service4You-hoz

Fotó: Service4You

Az elmúlt egy évben a koronavírus járvány hatására, a kényszerű bezárások miatt több szállodaláncnak és üzemeltetőnek meg kellett válnia munkatársaitól, a Service4You-nál azonban ez nem jellemző, kollégáikat minden szállodában megtartották. Így a nyitás előtt nem várt rájuk nagyobb toborzási feladat. Boldizsár Zoltán azonban kiemelte, hogy “mindezek ellenére vannak nyitott pozícióink, ezeket igyekszünk nyitásig feltölteni megfelelő felkészültségű, szakavatott kollégákkal.”

Az újranyitás feltételeit a hatályos kormányrendelet részletezi. A szállodáknak ellenőrizniük kell a védettségi igazolvány meglétét minden vendégnél, aki nem üzleti céllal látogatja az egységet. A Service4You szállodáiban már foglaláskor figyelmeztetik a vendégeket a kormányrendeletben foglaltakra, érkezéskor pedig a recepciós kollégák ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét és azok érvényességét is.

Boldizsár Zoltán úgy látja, hogy az elkövetkező hónapokban az előző évben tapasztalt tendenciák ismétlődnek majd, akkor a nyári nyitás teli szállodákat hozott, a Balatonon és vidéken szinte teli kapacitással működtek a szállodák. Hangsúlyozta, hogy ugyan “van még szabad kapacitás a szállodáinkban a nyári időszakra is, de öröm számunkra, hogy napról-napra erősödik a foglalási kedv.”