A vendégek legújabb kedvenc éttermei

Forrás: hvg.hu

 2014. április 02. 23:00

Egy Andrássy úti étterem nyerte el a 2014. tavaszi "Étterem Hét legjobb étterme" közönségdíjat Budapesten, míg vidéken a balatonszemesi Kistücsök volt a vendégek kedvence - írta a hvg.hu.

A március 17. és 23. között megrendezett VI. Országos Étterem Héten 21 900 vendég próbálta ki a 112 résztvevő étterem valamelyikét – közölte a DiningCity.com.

Az oldalra beérkezett közel háromezer értékelés és vélemény alapján a DiningCity felállította az Étterem Hét közönségkedvenc budapesti és vidéki éttermeinek listáját, ez alapján pedig Budapesten kívül a balatonszemesi Kistücsök Étterem szerezte meg az első helyet, maga mögé utasítva a miskolci Végállomás Bistorantot, a pécsi Zsolnay Éttermet, a debreceni IKON-t, valamint a nyúli Szél Fiai Fogadót.

Budapesten az első tíz helyezett közé került a Vogue hajó-étterem, a nU bisztró, a Laci! Pecsenye?, a pesti VakVarjú Étterem, a Prime Steakhouse, a Trattoria Mamma étterem, valamint a Fuji japán étterem. Az első helyet azonban az alig nyolc hónapja nyitott Andrássy úti La Perle Noire étterem szerezte meg a második helyezett I. kerületi Manna Étterem, illetve a harmadik helyezett XVIII. kerületi Kakas Étterem mögött.