Áprilistól vendégeket fogad a ROOMbach Hotel Budapest Center

 2014. május 08. 15:39

2014. áprilisától újabb ékkő díszíti Budapest belvárosát: az Accent Hotels megnyitotta 51 szobás, modern háromcsillagos szállodáját, amely a színek dinamizmusával és egyedi építészeti megoldásaival a projektív geometriát helyezi előtérbe.

A ROOMbach Hotel Budapest Center *** non-stop bárral és kényelmes szobáival várja vendégeit a Király utca és a Madách tér szomszédságában.

A szálloda kiváló célpontja lehet az igényes és kompakt megoldásokat kedvelő üzleti utazóknak is. A szálloda recepciója business concierge szolgáltatások széles skálájával segíti a vendégek munkáját. A kor elvárásainak megfelelően a szálloda teljes területén wifi lefedettség, a szobákban smart TV-k biztosítják a kényelmes munkakörnyezetet. A reggelit követően a szálloda földszintje konferenciafunkcióra is használható, az esti lazítás mellé pedig a lobbybár italkülönlegességeit ajánlják.

 

A szálloda igazgatását Hnatyszyn Gergely végzi, aki korábban a szintén budapesti Best Western Plus Hotel Ambrában töltött be szállodavezetői pozíciót. Az értékesítés teljes körű vezetéséért Sieber Anita felel, míg a Best Western Plus Hotel Ambra **** megüresedett igazgatói pozícióját Kiss Judit vette át.

A ROOMbach Hotel Budapest Center *** elérhetőségei:

H-1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 14.

Tel.: +36 1 413 0253
E-mail: hotel@roombach.com
www.roombachhotel.hu