Az ETO PARK HOTEL****Győr szállodában vendégeskedett az Év Utazója

 2014. július 09. 15:57

A Magyar Turizmus Zrt., az Index és a Travelo által meghirdetett „Az Év Utazója” pályázat nyertese a debreceni születési Dobos Judit lett.

Nyereménye egy 10 hetes, a teljes országot bejáró, kalandokkal és kihívásokkal teli program, mely során minden héten egy másik turisztikai régió programjait, látnivalóit teszteli. Az utazás alatt szerzett tapasztalatait, élményeit az evutazoja.blog.hu, az itthonnyugatdunantulon.blog.hu, az Indavideo és a Travelo oldalakon osztja meg az érdeklődőkkel.


Judit háromfős stábbal kelt útra és Nyugat-dunántúli kalandozása során az ETO PARK HOTEL****Business & Stadium, Győr szállodában is vendégeskedett, mely alkalomból a Magyar Turizmus Zrt. köszönetét fejezte ki szállodánk részére:

„A Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága nevében ezúton szeretnénk megköszönni szíves közreműködéseteket az MT Zrt., az Index és a Travelo együttműködésében szervezett, Év Utazója programjának lebonyolításában. A szálloda és szolgáltatásai nagy elégedettségére szolgáltak vendégeinknek, külön köszönjük a szíves vendéglátást.„ (x)