Az MSZÉSZ 50 éve a jubiláló BGE-n

Forrás: turizmus.com

 2019. május 22. 12:21

A napokban nyílt meg a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán (BGE KVIK) az MSZÉSZ 50 évét bemutató kiállítás, amely elsőként a szövetség tavaly őszi közgyűlésén volt megtekinthető.

A kiállítást Lugasi Andrea, a BGE KVIK dékánja és Flesch Tamás MSZÉSZ- elnök nyitotta meg.

A látogató a szállodaipar meghatározó szakmai szövetségének fél évszázados történetével ismerkedhet meg

Fotó: BGE KVIK

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum közös kiállításán a látogatók megismerkedhetnek a hazai turizmus, szállodaipar meghatározó szakmai szövetségének fél évszázados történetével, tagságának alakulásával, a hazai szállodaipar fejlődésével, továbbá az MSZÉSZ-t az elmúlt 50 év alatt vezető elnökök és a szakma néhány kiemelkedő személyiségének pályafutásával, jelentős szakmai eseményekkel, a szállodásokra váró, koronként változó kihívásokkal.

A kiállítás a fennállásának 50. évfordulóját idén ünneplő BGE KVIK jubileumi rendezvénysorozata keretében egy évig ingyenesen megtekinthető a kar Alkotmány utcai épületében (1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.).

A fotón balról jobbra Kiss Imre, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója, Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, Lugasi Andrea, a BGE KVIK dékánja, Szalók Csilla, a BGE KVIK Turizmus és Vendéglátás Intézetének vezetője, valamint Kovács István, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöki tanácsadója

Fotó: BGE KVIK