Az MSZÉSZ kiáll a Gundel Étterem mellett

Forrás: turizmus.com

 2019. január 10. 09:49

A hazai szállodákat és éttermeket tömörítő szakmai szervezet indokolatlannak és méltatlannak tartja azt a támadássorozatot, amely az elmúlt két napban a legendás Gundel Éttermet érte.

A Gundel Étterem 125 éve van jelen Magyarország vendéglátásában, az egyik legerősebb márkája a magyar turizmusnak, egyedüli étteremként került be a Hungarikumok gyűjteményébe. Meghatározó szereplője gasztronómiánknak, országunk egyik legpatinásabb vendéglátóhelye - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Kiállunk kollégáink mellett, akik az elmúlt napokban politikai színezetű támadásnak voltak kitéve. A Gundel csapata az elmúlt évtizedekben bizonyította, hogy szakmai tudásával, tapasztalatával méltó vendéglátója a hazai és nemzetközi közönségnek, legyen szó egyéni vendégekről, üzleti rendezvényekről, vagy protokolláris eseményekről. Azt gondoljuk, a kormányzat éttermi kiszolgálása kiemelt feladat, és egyetértünk azzal, hogy ezt a megbízást – a kiírás szerinti pályázaton – a Gundel Étterem nyerte el - zárul a közlemény.

Kapcsolódó cikkek

Concierge Party a Gundelben

2018. november 27.